PDA

View Full Version : [SOLVED] Pause not pausing in MAME



Yardley
01-23-2015, 12:13 AM
Hey guys, trying out HyperPause with MAME, it launches fine but I can still hear the game in the background even though Mute Emulator on load is set to true and the game is running and not pause. Any idea what could be wrong? Thanks

djvj
01-23-2015, 01:52 AM
Different mames and different PCs can require different methods to pause MAME. In the MAME module settings in HLHQ, try the different pausing methods. One will work for your setup.

Yardley
01-23-2015, 02:37 AM
Different mames and different PCs can require different methods to pause MAME. In the MAME module settings in HLHQ, try the different pausing methods. One will work for your setup.

That did it. Thanks!

djvj
01-23-2015, 06:45 AM
Great!