Search:

Type: Posts; User: Some Chump

Search: Search took 0.00 seconds.
  1. Replies
    50
    Views
    12,066

    Re: Phoenix Module for Jaguar Emulation

    Here is my version of the Phoenix module.
    It launches both 3DO and Jaguar games.
    3DO: All game images need to be added to the emulator.
    A bios file is required.
    This module allows...
  2. Replies
    2
    Views
    693

    Re: Phoenix 2.6 module?

    I started working on one but have a problem.
    My module requires that a disc image is mounted, this can be done by first mounting your game images in the gui as the config.XML stores the "dump"data,...
  3. Re: ePSXe v2.0 Updates and Modifications - Module Submission

    In my custom epsxe module I have an enable analog option and use -analog in the run command.
    For this to work correctly the registry setting Gamepadsubtype needs to be set to 1 i.e. Gamepadsubtype=...
  4. Replies
    18
    Views
    4,177

    [SOLVED] Re: Load state not working

    I worked out why this was happening.
    If the "Statistics Menu" is set to false in the options, then the load and save feature will not work.
    I now have it set to true and it all works.
  5. Replies
    2
    Views
    914

    [SOLVED] Re: Problem since last update

    I too am having the exact same issue.
    First time pause works fine, but if you try to enter the pause menu again, it will not display.
  6. Replies
    18
    Views
    4,177

    [SOLVED] Re: Load state not working

    Tried running as administrator, same result.
    In the HyperLaunch\Data\Statistics\system name.ini it says this:
    "[SubTerrania (Europe)]
    SaveState1SaveTime=This game was saved in Tuesday, February...
  7. Replies
    18
    Views
    4,177

    [SOLVED] Load state not working

    I have configured my save state and load state keys in the HLHQ emulator screen.
    In HyperPause, I go to the Savestate menu, select a slot and press Enter, HyperPause will exit back to the emulator...
  8. Replies
    3
    Views
    1,106

    [SOLVED] Re: Alcohol 52% instead of DaemonTools

    Thanks for the link, I installed DaemonTools without the crap this time.
    Everything is working now.
  9. Replies
    3
    Views
    1,106

    [SOLVED] Alcohol 52% instead of DaemonTools

    I want to use Alcohol 52% as my virtual drive, but am having issues getting it to work.

    I have set Hyperlaunch's DaemonTools path to "C:\Program Files (x86)\Alcohol Soft\Alcohol 52\AxCmd.exe"
    ...
  10. Re: Fade animation not playing in correct order

    Looking at your log I now see how the computer orders the images.
    I re labeled my images from 102 - 220, and now it works, although the first image must be "layer 4 (1).png", I tried with (101) and...
  11. Fade animation not playing in correct order

    Greetings all.
    I am using HL 3.1.0.4 and am trying to use a fade in animation that has 120 layer 4 screens, Labeled "Layer 4 (1).png" - "Layer 4 (120).png"
    When launching, the animation plays out...
Results 1 to 11 of 11