Thanks Thanks:  0

Thread: Atari 7800 ProSystem works fine in RetroArch but black screen in Rocket Launcher

Results 1 to 2 of 2
  1. Collapse Details
    Atari 7800 ProSystem works fine in RetroArch but black screen in Rocket Launcher 
    #1
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    1
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    Hi there,

    For some emulators I use Retroarch - rocketlauncher and Hyperspin....
    This works perfect but I am having troubles whit the Prosystem thru rocketlauncher.

    Here is what happens:

    I made a playlist in RetroArch for Atari 7800 games. Using the Prosystem Core.
    All games work perfectly, no problems....

    Then I made a new System in Rocketlauncher, called Atari 7800
    In global I already had the RetroArch module working ( for Playstation etc, works perfect ) so I just choose RetroArch as the emulator.

    When I load a game list in Rocketlauncher with the blue arrow button, all games are green highlited.

    Then I press the Rocet (Play) button in Rocketlauncher ..... Retroarch starts and gives some information.

    Then a black screen appears and nothing happens... no sound nothing....

    So games are working fine in Retroarch but not thru Rocketlauncher..

    I already changed the LibretroCore to Prosystem but that doesn't help.... tried to change the resoultion etc. but no luck up to now.

    Hope that anybody can help me out here ?

    Best regards,
    Tim
     

  2. Collapse Details
    Re: Atari 7800 ProSystem works fine in RetroArch but black screen in Rocket Launcher 
    #2
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    May 2019
    Posts
    6
    Bonjour moi j utilise BizHawk v2.3.2 [64bits] Pour Atari 7800 et 2600 merci
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •