Thanks Thanks:  0

Thread: ROMs don't work with NES-SNES on Hyperspin

Results 1 to 4 of 4
  1. Collapse Details
    ROMs don't work with NES-SNES on Hyperspin 
    #1
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    8
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    Hi all!
    I've a problem when I try to start games with the SNES\NES emulators on Hyperspin.
    When I click to launch ROMs...nothings happen!
    But if I launch for test games on Rocketlauncher (or using Retroarch/nestopia/snes9x without Hyperspin), it run normally.
    Can anyone help me?
     

  2. Collapse Details
    Re: ROMs don't work with NES-SNES on Hyperspin 
    #2
    Super Moderator
    agent47's Avatar
    MainSecondary
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,180
    If they run in RL and not HS chances are you didn't properly configure HyperSpin to use RocketLauncher. Make sure you're using HyperSpin 1.4 and in your HyperSpin/Settings/Settings.ini file that the Hyperlaunch_path is pointing to your RocketLauncher.exe
     

  3. Collapse Details
    Re: ROMs don't work with NES-SNES on Hyperspin 
    #3
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    8
    Ok, that's my Settings.ini file but I think there's nothing wrong :/ and yes, I'm using last update of HS

    Code:
    [Main]
    Menu_Mode=multi
    Single_Mode_Name=MAME
    Enable_Exit_Menu=true
    Enable_Exit=true
    Exit_Default=yes
    Exit_Action=exit
    Version=1.0.0.0
    Last_System=Super Nintendo Entertainment System
    Hyperlaunch_Path=E:\RocketLauncher\RocketLauncher.exe
    
    [Resolution]
    FullScreen=true
    Width=800
    Height=600
    Scanlines_Active=false
    Scanlines_Image=
    Scanlines_Scale=2
    Scanlines_Alpha=0.1
    
    [Optimizer]
    CPU_Priority=normal
    Quality=HIGH
    Image_Smoothing=true
    Animated_Backgrounds=true
    Inter_Backgrounds=false
    Level1_Backgrounds=true
    Level2_Backgrounds=true
    Level3_Backgrounds=false
    Level4_Backgrounds=false
    Special_Backgrounds=true
    Wait_For_Special=false
    Animated_Artworks=true
    Level1_Artworks=true
    Level2_Artworks=true
    
    [IntroVideo]
    Use_Intro=true
    Stop_On_Keypress=true
    
    [Sound]
    Master_Volume=100
    Video_Volume=100
    Wheel_Volume=20
    Interface_Volume=100
    
    [AttractMode]
    Active=true
    Time=60
    MaxSpinTime=10
    HyperSpin=true
    Wait_For_Video=false
    
    [Keyboard]
    Key_Delay=true
    
    [P1 Controls]
    Start=13
    Exit=27
    Up=38
    Down=40
    SkipUp=37
    SkipDown=39
    SkipUpNumber=70
    SkipDownNumber=86
    HyperSpin=32
    Genre=71
    Favorites=76
    
    [P2 Controls]
    Start=69
    Exit=81
    Up=87
    Down=83
    SkipUp=65
    SkipDown=68
    SkipUpNumber=74
    SkipDownNumber=77
    HyperSpin=88
    Genre=72
    Favorites=90
    
    [P1 Joystick]
    Enabled=true
    Joy=0
    Threshold=40
    Start=Button_8
    Exit=Button_2
    Up=Analog_Up
    Down=Analog_Down
    SkipUp=Analog_Left
    SkipDown=Analog_Right
    SkipUpNumber=POV_Up
    SkipDownNumber=POV_Down
    HyperSpin=Button_7
    Genre=Button_9
    Favorites=Button_7
    
    [P2 Joystick]
    Enabled=false
    Joy=1
    Threshold=40
    Start=Button_1
    Exit=Button_2
    Up=Analog_Up
    Down=Analog_Down
    SkipUp=Analog_Left
    SkipDown=Analog_Right
    SkipUpNumber=Button_3
    SkipDownNumber=Button_4
    HyperSpin=Button_5
    Genre=Button_6
    Favorites=Button_7
    
    [Trackball]
    Enabled=false
    Sensitivity=90
    
    
    [Spinner]
    Enabled=false
    Sensitivity=90
    
    [Startup Program]
    Executable=
    Paramaters=
    Working_Directory=
    WinState=
    [Exit Program]
    Executable=
    Paramaters=
    Working_Directory=
    WinState=NORMAL
    
    [LEDBlinky]
    Active=false
    Path=
    
    [HiScore]
    Active=false
    Y=550
    Delay=2
     

  4. Collapse Details
    Re: ROMs don't work with NES-SNES on Hyperspin 
    #4
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Apr 2018
    Posts
    1
    oh man.. im stuck in this problem!!! Anybody???
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •