Thread: Need help plugin new frontend

Results 1 to 8 of 8
  1. Collapse Details
    Need help plugin new frontend 
    #1
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    May 2015
    Posts
    5
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    Question
    Bonjour @djvj ,
    Nous travaillons actuellement sur un Frontend nommé Zspin (les thèmes sont HTML5) --> https://github.com/HFScode/zspin
    J'aimerai bien créer un plugin pour celui-ci.
    Actuellement en conservant les options par défaut (RL & RLUI set in FE), cela marche bien, sauf le retour sur frontend. Parfois, cela Freeze.

    Pensez-vous pouvoir m'aider ou au moins m'aiguiller, merci d'avance

    ------------------------------

    Hello @djvj ,
    We are currently working on a Frontend named Zspin (the themes are HTML5) --> https://github.com/HFScode/zspin
    I would like to create a plugin for this one.
    Currently retaining the default options (RL & RLUI set in FE), it works well, except the return on frontend. Sometimes this Freeze.

    Do you think you can help me or at least help me, thank you in advance
     

  2. Collapse Details
    Re: Need help plugin new frontend 
    #2
    RocketLauncher Developer

    MainSecondary
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    4,791
    Doesn't Zspin follow the HyperSpin folder structure?
    If so you can probably simply create a plugin using the HS one as a base and then change the variables frontendPlugin, frontendWinTitle and frontendWinClass to match your frontend window. Then also artwork paths if they are different from the ones used by HS.
     

  3. Collapse Details
    Re: Need help plugin new frontend 
    #3
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    May 2015
    Posts
    5
    Thank you brolly,
    Yes, we're use same folder structure, I try and back

    One example of theme
    photo5922562281605016316.jpg
     

  4. Collapse Details
    Re: Need help plugin new frontend 
    #4
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    May 2015
    Posts
    5
    ok, donc j'ai essayé et cela fonctionne relativement bien, le seul problème est que si je quitte trop vite le Frontend (Zspin) je ne récupère pas la souris et la barre des tâches.
    Je suis obligé de lancer RocketLauncher et de le fermer.
    Avez-vous une idée pour réduire le temps de retour de ces éléments ou... je ne sais pas
    Merci

    -------------------------

    ok, so I tried and it works relatively well, the only problem is that if I leave the frontend too fast (Zspin) I do not get the mouse and the taskbar.
    I have to launch RocketLauncher and close it.
    Do you have an idea to reduce the return time of these elements or ... I do not know
    Thank you
     

  5. Collapse Details
    Re: Need help plugin new frontend 
    #5
    RocketLauncher Developer

    MainSecondary
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    4,791
    What do you mean if you leave the frontend too fast? RL shouldn't be running when you are in the frontend so please elaborate a bit more. Mouse and taskbar should be made visible on RL exit.

    When you have a working plugin please share it here so we can include it in the official RL package.
     

  6. Collapse Details
    Re: Need help plugin new frontend 
    #6
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    May 2015
    Posts
    5
    In fact, I start a game, I play, then I leave the game.
    If I wait 3s and I leave Zspin, ok, but if I leave the game and Zspin to follow quickly, RL does not make me the mouse and the taskbar

    As there RocketLauncher did not have time to restore the elements and suddenly, I am forced to relaunch rocketlauncher.exe and close it.
    There, everything comes back

    And if I can do the plugin correctly, I will not fail to share it.
    thank you
     

  7. Collapse Details
    Re: Need help plugin new frontend 
    #7
    RocketLauncher Developer

    MainSecondary
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    4,791
    I see, when you close Zspin is RL being force closed at that point? That would explain why the taskbar and mouse cursor aren't restored since RL will be killed before that.
    Not much we can do about it I'm afraid.
     

  8. Collapse Details
    Re: Need help plugin new frontend 
    #8
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    May 2015
    Posts
    5
    @brolly, No, Zspin closes alone, but I can put an application into closing leasing. Which is not the case now.
    I am trying to make modules myself with a simplified launcher and I must admit that the work you have done on the Bezel and Fade is impressive, I understand, but I can't do everything reproduce.
    I try, we'll see, in any case, congratulations for the job done for the community of the arcade in general
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •