Thread: Demul module not working with latest Demul

Results 1 to 6 of 6
  1. Collapse Details
    Demul module not working with latest Demul 
    #1
    Senior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    152
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    Hey everyone,

    I recently updated Demul based on the most recent release: http://forum.emu-russia.net/viewtopi...p=26178#p26178

    I'm running into two problems. First one is that RL doesn't seem to be capturing the emu window, because the emu + rom open fine through RL but the fade screen continues to run in the background.

    The second problem is that Demul's taskbar comes up, even when I set Maxhidetaskbar to true in the module.

    Wondering if anyone else has similar problems or a workaround.

    Log is at the link below. Thanks

    https://pastebin.com/f70X2dnt
     

  2. Collapse Details
    Re: Demul module not working with latest Demul 
    #2
    Super Moderator
    agent47's Avatar
    MainSecondary
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    1,209
    I was able to reproduce the window problem. Demul devs changed the info in the title bar which RL uses to determine when the game has been loaded. Backup your current module and try the one below. I didn't seem to have the taskbar problem though.

    https://pastebin.com/QTdaP6GX
     

  3. Collapse Details
    Re: Demul module not working with latest Demul 
    #3
    Senior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    152
    Works like a charm. Thanks!
     

  4. Collapse Details
    Re: Demul module not working with latest Demul 
    #4
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    4
    Changing

    Code:
    	If (winTextSplit[5] = "gpu:" And winTextSplit[6] != "0" And winTextSplit[6] != "1")
    to
    Code:
    If (winTextSplit[3] = "fps:" And winTextSplit[6] != "0" And winTextSplit[6] != "1")
    Will allow old and new versions to still work from the same module
     

  5. Collapse Details
    Re: Demul module not working with latest Demul 
    #5
    Senior Member MydknyteStyrm's Avatar
    MainSecondary
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    164
    Thanks for all of your hard work Agent47.
    I changed the module to your new one to work with my Demul 180428, but the issue I'm having now is that padDemul error that pops up before it loads. The older module had an error code to remove the PadDemul warning (I8 Direct Device Failed). In my original module this code was there

    ; REMOVE ERROR CODE PADDEMUL
    myErrorWindowTitle := "padDemul ahk_class #32770"
    Settimer, CloseErrorTest, 5

    but i dont see it in your new module that I got from the link above. This is causing RL to hang on the FadeIn Screen, and Demul wont advance until I click OK in the padDemul warning.

    Thanks for any help you can provide!
     

  6. Collapse Details
    Re: Demul module not working with latest Demul 
    #6
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    30
    Thanks, works great!
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •