Thanks Thanks:  0

Thread: Strange graphic glitch in Sega Naomi with Demul 0.7 module

Results 1 to 2 of 2
  1. Collapse Details
    Strange graphic glitch in Sega Naomi with Demul 0.7 module 
    #1
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    1
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    Hello everyone,

    I am exepriencing some strange glitches in graphics when run the Sega Naomi game through RL. I'm using Demul emulator ver.0.5.8.2 and on the picture below, u can see settings for the graphic.
    demul_graphic_settings.png

    This are screenshots of the graphical glitch (those strange little dots are all over the screen).
    screen1.png screen2.png

    What to do to get rid of those? When I enable "Disable Auto sort" option, dots are gone, but that causes another graphical glitches (parts of the texture missing, for example...).

    Thanks in advance for any advice or help!
     

  2. Collapse Details
    Re: Strange graphic glitch in Sega Naomi with Demul 0.7 module 
    #2
    Senior Member MydknyteStyrm's Avatar
    MainSecondary
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    152
    Does this happen if you use Demul 7 latest build?


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •