Thread: I can not create a DATABASE from zero

Results 1 to 6 of 6
  1. Collapse Details
    I can not create a DATABASE from zero 
    #1
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    5
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    I want to create an original DATABASE of mine, called ADULT, for the Frontend HYPERPIE v2 PC.
    With Casino games, Manga RPG, games for adults.., and almost all are EXEs of WINDOWS 7.
    I have managed to create the SYSTEM. With your MEDIA, ROMLIST (9 Exes), PCLauncher MODULE..
    And it appears on the WEEL and its games too.
    My problem comes when I need to tell the PCLauncher.ahk from HLUI, what they are and where the EXEs are.
    I give "EDIT SYSTEM SPECIFIC: MODULE SETTINGS" and it opens correctly. When you give "ADD NEW ROM SETTINGS" the window of the DATABASE opens, but it is empty..
    How can I know where to edit and complete this DATABASE?
    When I go to the GAMES tab, nothing comes out either, it's normal, and if I give "CONFIGURE SPECIFIC GAME OPTIONS" I get an error that says "DATABASE FILE FOR ADULT CONTAINS NO GAMES"
    What I can do? I have followed a thousand manuals but I can not get the games to appear in the database.
    My RLUI version is 1.0.1.10.
    Thank you and excuse the use of the Translator..
    Last edited by ko2 ; 11-21-2018 at 07:40 AM.
     

  2. Collapse Details
    Re: I can not create a DATABASE from zero 
    #2
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    5
    I'm still ..
     

  3. Collapse Details
    Re: I can not create a DATABASE from zero 
    #3
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    5
    I think I've already found the DATABASE and I see that my problem is different.
    Although ADULT.XML is well written, my RL can not read it or can not find it or something. I keep saying "DATABASE FILE FOR ADULT CONTAINS NO GAMES"
    I must skip some step in the process to tell RL where it is, or how he has to open it or something like that.
    HEEEELP !!
     

  4. Collapse Details
    Re: I can not create a DATABASE from zero 
    #4
    Senior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    124
    I am not familiar with hyperpie at all but for PC Games RL uses an ini file for exe locations as well as a database:

    pc module ini.PNG
     

  5. Collapse Details
    Re: I can not create a DATABASE from zero 
    #5
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    5
    I will investigate ..
     

  6. Collapse Details
    Re: I can not create a DATABASE from zero 
    #6
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    5
    I gave up and went to HYPERSPIN, which is not easy but at least there is much more information ..
    THANKS TO EVERYONE.
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •