Thanks Thanks:  0

Thread: Controller help.

Results 1 to 5 of 5
  1. Collapse Details
    Controller help. 
    #1
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    3
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    Any advice please. Iíve made a pc based arcade so I can play retro games and modern steam games but Iím having problems with the steam side of things. Certain games like cuphead and injustice 2 donít work. Iím now thinking of buying two 8bitdo n30s and using the PCbs to connect my joysticks and buttons, has anyone done this with success or is there another option. I have 360ce and Xoutput but Iím still having problems.

    Thanks in advance
     

  2. Collapse Details
    Re: Controller help. 
    #2
    Junior Member Pegafun's Avatar
    MainSecondary
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    19
    Try this:

    http://www.rlauncher.com/forum/showt...RocketLauncher

    Schedule and create Virtual Controller profiles in HyperSpin with RocketLauncher
    Last edited by Pegafun ; 03-15-2019 at 04:28 PM.
     

  3. Collapse Details
    Re: Controller help. 
    #3
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    3
    Thanks I’ll take a look. Do you know if it solves the problem with injustice two. I try two player but the buttons and controls stay as one player but spread out on both joysticks and buttons making it impossible to play.
     

  4. Collapse Details
    Re: Controller help. 
    #4
    Junior Member Pegafun's Avatar
    MainSecondary
    Join Date
    Oct 2015
    Posts
    19
    No, sorry, I did not tried Injustice. But other Steam games (like Dragon Ball FighterZ) need one extra step. It was comented and solved in my original spanish thread:

    https://insertmorecoins.es/foro/rock...3609/#msg13609

    Hope it will be of your help.
     

  5. Collapse Details
    Re: Controller help. 
    #5
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    3
    Hi, I’ve followed the downloads and installed but for some reason when I try to open the virtual controller to configure it. It doesn’t open? Any idea why this is
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •