Thanks Thanks:  0

Thread: Teonoparrot

Results 1 to 12 of 12
  1. Collapse Details
    Teonoparrot 
    #1
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    32
    Contribute If you enjoy reading the
    content here, click the below
    image to support our site.
    Click Here To Contribute To Our Site
    Hi guys i set up teknoparrot on rlauncher with custom modulo ahk module.

    Module works with black TXT file, i obviously set up joystick combo to close emulator, but It still don't work!

    Inviato dal mio Redmi Note 8T utilizzando Tapatalk
    Last edited by gioacchinosa ; 05-01-2020 at 10:50 AM. Reason: Teknoparrot
     

  2. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #2
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    32
    I must use autohot Key?

    Inviato dal mio Redmi Note 8T utilizzando Tapatalk
     

  3. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #3
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    32
    News?

    Inviato dal mio Redmi Note 8T utilizzando Tapatalk
     

  4. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #4
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    May 2018
    Posts
    44
    Ho usato Teknoparrot ma non l'ho ancora settato in Hyperspin anche se pensavo di usare di avviare ogni singolo gioco come PC games usando dei .bat file.
    Hai correttamente impostato il tasto di uscita in RLUI? funziona con gli altri emulatori?
     

  5. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #5
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by Mr.Miguardi1989 View Post
    Ho usato Teknoparrot ma non l'ho ancora settato in Hyperspin anche se pensavo di usare di avviare ogni singolo gioco come PC games usando dei .bat file.
    Hai correttamente impostato il tasto di uscita in RLUI? funziona con gli altri emulatori?
    yes, hotkeys combo works ok with other emulators.

    it doesn't work with teknoparrot i think that rl poit to txt or bat files and not to teknoparrot
     

  6. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #6
    Senior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    212
     

  7. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #7
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    32
    i sue this version of the module http://www.rlauncher.com/forum/showt...ll=1#post45654


    i think thaty the same ....
     

  8. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #8
    Junior Member
    MainSecondary
    Join Date
    Aug 2017
    Posts
    28
    If your exit key combo doesn't work with TP. Its likely that your RL module has already finished, and closed the JoyToKey process - run a game, alt tab back to RL and check the RL process is still running (not the RLUI process obviously). Its in one of the tabs at the end where the logs are shown. It will say something like ".. still running" with a red or green button to kill the process.
     

  9. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #9
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by adamgp View Post
    If your exit key combo doesn't work with TP. Its likely that your RL module has already finished, and closed the JoyToKey process - run a game, alt tab back to RL and check the RL process is still running (not the RLUI process obviously). Its in one of the tabs at the end where the logs are shown. It will say something like ".. still running" with a red or green button to kill the process.
    Like this? I'm running Luigi mansion arcade

    Inviato dal mio Redmi Note 8T utilizzando Tapatalk
     

  10. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #10
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    32
    FIXED!

    I Don't know if it fixed because of 1) I purchase a license of joytokey or 2) I set joytokey in admin mode forever, but now it works!!!!

    Inviato dal mio Redmi Note 8T utilizzando Tapatalk
     

  11. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #11
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    May 2018
    Posts
    44
    Quote Originally Posted by gioacchinosa View Post
    FIXED!

    I Don't know if it fixed because of 1) I purchase a license of joytokey or 2) I set joytokey in admin mode forever, but now it works!!!!

    Inviato dal mio Redmi Note 8T utilizzando Tapatalk
    Are you sure that Rocketlauncher Hyperspin, Teknoparrot or the arcade game are running in admin mode? it's not reccomended to run any of this program in admin mode, sometimes there could be issue since a non-admin process can't run properly an admin process.
    In my case for example JTK admin-mode cannot open at all, or Rl cannot run my retroarch executable in admin mode.
     

  12. Collapse Details
    Re: Teonoparrot 
    #12
    Member
    MainSecondary
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    95
    It must be admin mode because mine runs ok without license, and i also have it set to admin.
     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •